Afspraak maken

Wat mag je als klant van ons verwachten? Dat we je helpen en persoonlijk advies geven met kennis van zaken uiteraard. Maar ook dat je altijd bij ons terecht kunt en we voor jou door het vuur gaan.

Ervaren en gespecialiseerd team

Bij Cover’d kan je rekenen op een enthousiast team van professionals die weten waarover ze praten. Je kan terecht bij ervaren medewerkers met een brede kennis, maar ook bij experts in heel specifieke domeinen en sectoren. Ben je particulier, zelfstandige of run je een KMO? Je krijgt bij ons advies op maat van specialisten! Van een fietsverzekering tot een hospitalisatieverzekering, van een rechtsbijstand tot een aanvullend pensioenplan: Cover’d is jouw aanspreekpunt voor al je vragen.

We maken tijd voor jou

Het mag als een cliché klinken, maar dat is het zeker niet: je bent bij ons geen nummer. We nemen ruimschoots de tijd om naar je vragen en wensen te luisteren. We willen je echt leren kennen, zodat we je ook advies kunnen geven dat naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. We spreken ook jouw taal: we vermijden vakjargon en leggen je in mensentaal uit wat er precies bedoeld wordt. En is er toch iets niet duidelijk? Dan kan je ons 24/7 bereiken.

Je kan op ons rekenen
Heb je een schadegeval? Dan zorgt dit vaak voor de nodige stress en onzekerheid. Dat hoeft niet als je bij ons verzekerd bent. We brengen je schadedossier meteen in orde en regelen alles met de verzekeraar(s). Bij een expertise zijn we steeds aanwezig. Ontstaat er discussie met de verzekeraar of de tegenpartij, dan waken wij mee over jouw belangen en zullen we die met hand en tand verdedigen. En heb je vragen, dan mag je die op elk moment aan ons stellen.

We zijn er ook vóór er iets misgaat

Je kent het verhaal: je moet hopen dat je je verzekeringen niet nodig hebt, want dat betekent dat er iets misgelopen is. Dat klopt … en toch ook weer niet. Als tussenpersoon in verzekeringen helpen we je ook om schade te voorkomen. Door je risico’s en behoeften zeer gedetailleerd in kaart te brengen en waar mogelijk zinvolle preventiemaatregelen aan je voor te stellen. Op die manier worden schades voorkomen of wordt, als er toch een schadegeval voorkomt, erger vermeden. Dit maakt dat jouw verzekeringen dus ook nuttig zijn als er nog geen schade is!

Je krijgt bij ons gemoedsrust

Omdat je weet dat je goed beschermd bent. Je krijgt van ons verzekeringsoplossingen die echt bij je passen. Geen verzekeringen van dertien in een dozijn. Mogelijk bieden we je niet altijd de goedkoopste verzekering, maar dat doen we bewust. We willen immers in de eerste plaats de beste oplossing aanbieden.

We engageren ons

Uiteraard willen we als bedrijf rendabel zijn en we kunnen mooie cijfers neerzetten. Maar er is meer. We vinden duurzaamheid van groot belang en wensen daartoe ons steentje bij te dragen. Ook zetten we ons in voor een aantal goede doelen. Want het menselijke aspect is voor ons het allerbelangrijkste.

Wil je graag eens kennismaken met ons? Maak dan meteen een afspraak. We zetten een lekkere tas koffie voor je klaar.

Waarom zou je voor Cover'd (moeten) kiezen?