Afspraak maken

Bij KBC Verzekeringen Cover'd kan alles eenvoudig. Zo vind je jouw fiscale attesten allemaal op 1 plaats.

- Maak je gebruik van KBC Touch (pc of tablet), dan ben je via "Berichten" (het omslagje) en "Documenten" meteen waar je moet zijn.

- Eerder fan van KBC Mobile op de smartphone? Dan kan je aan Kate (het uiterst rechtste icoontje bovenaan) vragen “Zoek mijn fiscale attesten". Vraag je het liever niet aan Kate, dan kan je ook via "Mijn KBC" en "Documenten" aan de slag.  

- Heb je geen toegang tot KBC Touch of KBC Mobile, dan ontvang je automatisch alle attesten per post

Wens je voor de toekomst meer uitleg over onze digitale oplossingen, contacteer dan Jeanne op 014/58.44.47.

Veelgestelde vragen

- Waar vind ik het attest van mijn partner? De attesten van fiscale spaarproducten vindt alleen je partner zelf bij ‘documenten’. De attesten van woonkredieten en effectenrekeningen zijn zichtbaar voor beide partners, als jullie beiden ontlener zijn en de rekening gemeenschappelijk is.

- Hoe lang worden deze attesten bewaard? In KBC Mobile en KBC Touch worden ze twee jaar bewaard. Maak je ook gebruik van Doccle, dan worden ze gedurende 7 jaar bewaard.

- Kan ik de attesten opslaan op mijn computer? Je kan al je documenten uit KBC Mobile of KBC Touch downloaden en opslaan.

Aarzel niet om ons contacteren mochten er bijkomende vragen zijn. 

Waar vind ik mijn fiscale attesten?